Pavel FILIP, Prim-Ministru al Republicii Moldova

Pavel Filip, Prim-Ministru al Republicii Moldova:

Guvernul pe care îl reprezint și-a propus să fie un partener de încredere al business-ului în dezvoltarea afacerilor, atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă. În acest sens, Moldova Business Week creează un forum care reunește cu succes comunitatea de afaceri din toată țara, autoritățile statului, finanțatorii, investitorii și importatorii străini pentru a scoate în evidență și a consolida acest parteneriat.

Profit de această oportunitate pentru a-i invita pe toți investitorii care sunt în căutarea oportunităților de extindere, care doresc acces la forță de muncă la salarii competitive, la piețele europene sau ale statelor CSI sau îşi doresc optimizarea costurilor operaționale, să analizeze potențialul Republicii Moldova.

Avem industrii în creștere, active importante ale statului care vor fi privatizate în viitorul apropiat, dar și o abordare inovativă și complexă a modului în care statul creează condiții pentru ca mediul de afaceri să se dezvolte.

Prin urmare, cred că actuala ediție a săptămânii de afaceri va deschide calea pentru noi inițiative și proiecte de afaceri în Moldova, atât pentru companiile locale, cât și pentru cele străine. Vă invit să discutăm despre toate acestea și să vă convingeți de deschiderea fără precedent a Moldovei pentru schimbare, cooperare și creștere.

Aplică Acum la Moldova Business Week 2019